Uitvaart webshop
Je bent hier:
  • Uitvaart webshop

Uitvaart webshop

Uw online uitvaart specialist in gedenksieraden en uitvaart accessoires
Eind 2007 zijn wij gestart met de verkoop van uitvaartproducten via uitvaartwinkel online .
Wij doen er alles aan om een zo breed mogelijk assortiment gedenksieraden, assieraden, urnen en andere uitvaart accessoires te kunnen aanbieden. Er zullen steeds meer producten aan ons assortiment worden toegevoegd. Natuurlijk houden wij zelf de nieuwste ontwikkelingen op uitvaartgebied in de gaten, zodat wij u deze kunnen aanbieden op de site.

Assortiment

Uitvaartwinkelonline.net is een professionele uitvaartwinkel waar u niet alleen terecht kunt voor diverse modellen urnen, maar ook voor de meest uiteenlopende uitvaartartikelen. Als uitvaartwinkel vinden wij het belangrijk aan uw wensen en behoeften te kunnen voldoen. Een urn is immers een zeer persoonlijk product. Daarom bieden wij een zo breed mogelijk assortiment in onze uitvaartwinkel, zodat er altijd iets passends voor u beschikbaar is.

U kunt bij ons terecht voor de meest uiteenlopende sierurnen. Zo hebben wij sierurnren van graniet, marmer, keramiek, hout, glas, RVS en brons. Daarnaast bent u bij ons ook van harte welkom wanneer u op zoek bent naar ecologische sierurnen.

Iedereen heeft andere wensen wanneer het gaat om grafdecoratie. Niet alleen is het belangrijk dat de grafdecoratie bij de overleden dierbare past, maar ook de kwaliteit van de grafdecoratie is van groot belang. Onze grafdecoratie is kwalitatief hoogwaardig, duurzaam en blijft mooi in weer en wind. Binnen onze collectie grafdecoratie vindt u onder meer lantaarns, gedenkplaten en tekstspiegels. 

Wij bieden sieraden voor overleden dierbare personen, maar ook voor overleden huisdieren. Neemt u gerust een kijkje in ons ruime aanbod sierurnen.

Wij bieden een ruime collectie sieraden om het as van overledenen in te bewaren. Neemt u gerust eens een kijkje in ons uitgebreide assortiment. U vindt er gegarandeerd sieraden voor het as van overledenen die compleet bij u passen. U kunt de gewenste sieraden voor het as van overledenen online bestellen en betalen. Uw sieraad wordt geleverd inclusief een gratis vulsetje.

Door te kiezen voor sieraden waarin u het as van overledenen kunt verwerken, draagt u de overleden dierbare altijd met u mee. Wilt u de sieraden voor het as van overledenen liever persoonlijk uit komen zoeken, dan bent u van harte welkom aan de Markt 70 in Etten-Leur. Voor meer informatie kunt u vrijblijvend bellen naar 076 – 50 23 787 of mailen naar info@uitvaartwinkelonline.net.

U kunt onze gedenkartikelen eenvoudig via internet bestellen en betalen. De gedenkartikelen kunnen worden betaald door middel van iDeal, Paypal of onder rembours. Veel van onze gedenkartikelen kunnen wij vanuit onze voorraad leveren, waardoor u hier snel van kunt genieten.

Klik hier om onze webshop Uitvaartwinkelonline.net te openen