Nazorg
Je bent hier:

Nazorg

In geval van een overlijden breken voor nabestaanden moeilijke tijden aan. Steun bij het emotionele verwerkingsproces kan gegeven worden door familie en vrienden, uitvaartverzorgers en uitvaartverzekeraars, internet, professionals ( via huisarts ) en natuurlijk de tijd.

Naast problemen van emotionele aard wordt men ook geconfronteerd met allerlei zaken van puur zakelijke en praktische aard zoals: regelen pensioen en uitkering, geblokkeerde bankrekeningen, wijzigingen huursubsidie en zorgverzekeraar, inlichten diverse instanties, de notaris, om maar iets  te noemen.

Gelukkig komt een overlijdensgeval in de dichte nabijheid weinig voor. Dat is ook de reden dat bij veel mensen de kennis over het oplossen van praktische problemen rondom een overlijden gering is.
Omdat nabestaanden juist in het begin van de nieuwe situatie andere dingen aan het hoofd hebben dan het uitzoeken en regelen van allerlei praktische zaken biedt Uitvaartverzorging Jan de Wit & Zn de helpende hand.

Klik hier om naar de inlogpagina te gaan voor het account dat voor u is aangemaakt

Afwikkeling van de nalatenschap

Onze dienstverlening rijkt verder dan alleen de uitvaart. Wij weten uit ervaring hoeveel er op u afkomt in de periode na een overlijden en dat vaak onnodig kosten worden gemaakt. Daarom helpen wij u graag met onze praktische en informatieve ondersteuning.

Onze online Checklist na Overlijden biedt u een overzicht van alle acties die er na een overlijden genomen dienen te worden. Op basis van de situatie van de overledene wordt de checklist automatisch aangepast. Zo ziet u alleen wat voor รบ relevant is.

Elke actie wordt voorzien van uitgebreide informatie die u naar eigen behoefte kunt raadplegen. Daarnaast worden er ook veel zaken automatisch voor u geregeld, zoals het opzeggen van abonnementen, contracten en accounts en een check bij het testamenten register.


P.s. Deze gratis service valt niet onder een dienstenpakket van een uitvaartverzekering of Basisuitvaart. Wilt u toch gebruik maken van deze service, neem dan contact met ons op voor meer informatie.